До подобро здравје

Vis Plantis Хидратантен крем за осетлива кожа со кавијар – 50 ml

Органски крем за хидратација и нега на сува, иритирана и чувствителна кожа на лицето со вегански кавијар.



Веганска хидратантна крема за лице со вегански кавијар е наменета за нега на сува, дехидрирана и чувствителна кожа. Сувата и дехидрирана кожа е поизложена на процесите на стареење и појава на бори и губење на нејзината еластичност. Токму затоа е важно ваквата кожа да добие соодветен третман со што покрај тоа што кожата длабински ќе биде хидратирана благодарение на дејството на веганскиот кавијар, туку и ќе се стопира процесот на нејзино стареење. Благодарение на веганскиот кавијар вашата кожа ќе биде длабински хидратирана, поизмазнета, поеластична, регенерирана со младешки сјај и подобрени контури. Дејството на веганскиот кавијар е зајакнато со други состојки, како што се маслото од макадамија, шеа путер, ниацинамид (витамин В3), како и иновативните естри од јојоба.

Начин на употреба: наутро и навечер нанесете на чиста и тонизирана кожа на лицето, вратот и деколтето со благи масажни движења.

Пакување: 50 ml

INCI: Aqua, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Glucoside, Coco-Caprylate/Caprate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glyceryl Stearate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Caulerpa Lentillifera Extract, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifables, Hydrolyzed Jojoba Esters, Hordeum Vulgare Powder, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Canola Oil, Niacinamide, Allantoin, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalane, Glycine Soja Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Polyacrylate, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol*

* Составот на производот може да претрпи промени за да биде во согласност со најновите ЕУ регулативи за безбедност на козметичките производи. Целосниот и точен состав секогаш е транспаренто напишан на оригиналното пакување!

Код: 85013
Цена: 975 ден.

Производител: Elfa Pharm

 

ПорачајтеНазад

 

Јули 2023

Светлана & Елизабета

ПОРАЧКИ - link

 

Светлана Стајиќ
Green Master
VIP број 60676
моб. +389 (0)70 918 415, 075 522 181, 078 610 785
Skype: zdravje_ubavina
E-mail:  ss.greenmaster@gmail.com


Елизабета Стајиќ
Green Master
VIP број 60675
моб. +389 (0)70 918 448,  075 753 057
Skype: zdravje.ubavina 
E-mail:  es.greenmaster@gmail.com

Поле на интерес - Здравје, Убавина, Сјај, Дом

 

 

 

Информациите за производите на сајтот се од официјални извори на Green Master. Можни се технички грешки.

 

 

 

 

 

This template downloaded form free website templates