До подобро здравје


Светлана & Елизабета - независни претставници на Green Master

Deep Ayurveda

Ајурведа е древна индијска наука за природна и холистичка медицина, која во буквален превод значи "учење за животот" и која датира од пред 5000 години.

 

Како и секоја друга древна наука, знаењето се пренесувало усно од колено на колено на Индијските мудреци, додека не започнале да го запишуваат. Најстарите познати Ајурведски текстови се Чарака Самхита, Сушрута Самхита и Аштанга Хрудаја. Во овие текстови детално е опишано делувањето на петте елементи кои го сочинуваат космосот – земјата, водата, воздухот, оганот и просторот врз нашата индивидуа и ја потенцираат важноста од подржување на балансот на овие елементи за здрав и среќен живот.

 

Дел од развитокот на оваа древна наука е поврзано со комбинирањето на лековитите растенија, благодарение на кои што се средуваат многу здравствени проблеми и се спречува развојот на други.

 

Компанијата Deep Ayurveda е водечка компанија во Индија и лидер во билната индустрија во превенција на здравјето, со седиште во Мохали, Пенџаб. Основана е во 2007 год., за денес да се развива во неколку насоки – Ајурведско лекување, Клинички испитувања и обуки и Производство на ајурведски производи. Deep Ayurveda е спој на традиционалните учења и модерната наука со што разработува свои автентични ајурведски билни препарати за спротиставување на предизвиците и последиците од современиот начин на живот. Компанијата ги исполнува сите меѓународни и национални стандарди, за што потврдуваат и сите сертификати и се гордее со високата технологија која што ја употребува во своето производство.

 

Благодарение на компанијата Green Master од почетокот на 2018 година билните ајурведски препарати на компанијата Deep Ayurveda се достапни и на корисниците на Балканскиот полуостров.

 

Ашваганда - 40 капсули

Код: 30601
Цена: 870 ден.

Повеќе

Гудучи (Giloy) - 40 капсули

Код: 30603

Цена: 940 ден.

 

Спирулина - 40 капсули

Код: 30606
Цена: 980 ден.

Трифала - 40 капсули

Код: 30609
Цена: 620 ден.

Обесит - 40 капсули

Код: 30612
Цена: 870 ден.

Порачај

Повеќе

Nevrocare билни капсули - 40 капсули

Код: 30615
Цена: 830 ден.

Порачај

Повеќе

Трибулус - 40 капсули

Код: 30618
Цена: 800 ден.

Порачај

Повеќе

Мумио - 40 капсули

Код: 30602

Цена:940 ден.

Повеќе

Пченична трева (Wheat grass) - 40 капсули

Код: 30605

Цена: 940 ден.

Повеќе

Капсули за чистење на црниот дроб Livclear -
40 капсули

Код: 30608
Цена: 760 ден.

Порачај

Повеќе

 

Гарцинија - 60 капсули

Код: 30611
Цена: 870 ден.

Порачај

Повеќе

 

Arthro билни капсули -
40 капсули

Код: 30614
Цена: 830 ден.

Порачај

Билни капсули Urocare Herbal - 40 капсули

Код: 30617
Цена: 870 ден.

Порачај

Билни капсули Femcare - 40 капсули

Код: 30620
Цена: 1400 ден.

Порачај

 

 

 

Ајурвит мултивитамини (Ayurvit Multivitamin) - 40 капсули

Код: 30604

Цена: 940 ден.

Ним - 40 капсули

Код: 30607

Цена: 690 ден.

Гугул - 40 капсули

Код: 30610
Цена: 870 ден.

Порачај

Diacure билни капсули -
40 капсули

Код: 30613
Цена: 940 ден.

Порачај

Повеќе

 

Куркумин - 40 капсули

Код: 30616
Цена: 520 ден.

Порачај

Повеќе

 

Билни капсули Vigora M - 40 капсули

Код: 30619
Цена: 1200 ден.

Порачај

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

 

1 2 3 4 5 6 1 2 3 1 2 3

 

 

1 2 3 1 2 3 1 2

 

 

1 2

 

 

 

 

 

Март 2018

Светлана & Елизабета

ПОРАЧКИ - link

 

Светлана Стајиќ
независен претставник на Green Master
VIP број 60676
моб. +389 (0)70 918 415, 075 522 181, 078 610 785
Skype: zdravje_ubavina
E-mail:  ss.greenmaster@gmail.com


Елизабета Стајиќ
независен претставник на Green Master
VIP број 60675
моб. +389 (0)70 918 448,  075 753 057
Skype: zdravje.ubavina 
E-mail:  es.greenmaster@gmail.com

This template downloaded form free website templates