До подобро здравје

Anti age крем за лице со Алое Вера - 75 ml

Содржи 50% ладно обработено алое вера, серицин, Витамини А, C и Е и UVA-UVB филтри!
Со моќен ефект против стареење на кожата и формирање на брчки!



Активни состојки: Алое Вера, серицин, Витамини А, Ц и Е, UVA-UVB филтри, глицерин, масло од гроздови семки, пантенол, масло од коноп, бета-циклодекстрин. Не содржи парабени, парафински масла. Без ароматизери. Дерматолошки тестиран!

Дејство: Анти-ејџ кремот за лице, кој содржи високо количество алое вера (50%) има потхранувачко и смирувачко дејство. Кремот има мека и свиленкаста текстура, совршено се апсорбира , без притоа да остава масни траги врз кожата. Представува комплексен и специфичен третман, богат со активни состојки корисни за превенција од создавање на брчки. Алое Верата која се користи во производите од нашата козметичка линија, е добиена со иновативна техника со ладна обработка спроведена рачно, со цел притоа да се зачуваат непроменети бројните природни активни елементи што се содржани во листовите на растението. Дејствување на другите активни состојки: Серицин - ја хидрира и штити Вашата кожа. Витамините А, C, Е се природни антиоксиданси. Филтрите UVA и UVB - помагаат за спречување на штетите предизвикани од фотостареењето на кожата. Маслото од коноп ја подобрува заштитата на кожата. Бета-циклодекстринот ги управува активните супстанции на кожата, изводјувајќи ги постепено.

Начин на употреба: Нанесете врз добро исчистена кожа на лицето и вратот наутро и / или навечер и нежно масирајте додека кремот целосно се апсорбира. Идеален за користење и како основа за шминка.

Код: 92013
Цена: 1625 ден.

Производител: Equilibra

 

Порачајте

Назад

 

Септември 2023

Светлана & Елизабета

ПОРАЧКИ - link

 

Светлана Стајиќ
Green Master
VIP број 60676
моб. +389 (0)70 918 415, 075 522 181, 078 610 785
Skype: zdravje_ubavina
E-mail:  ss.greenmaster@gmail.com


Елизабета Стајиќ
Green Master
VIP број 60675
моб. +389 (0)70 918 448,  075 753 057
Skype: zdravje.ubavina 
E-mail:  es.greenmaster@gmail.com

Поле на интерес - Здравје, Убавина, Сјај, Дом

 

 

 

Информациите за производите на сајтот се од официјални извори на Green Master. Можни се технички грешки.

 

 

 

 

This template downloaded form free website templates